Docenten

Graag stellen we de docenten van DIEDOM aan je voor:

Jasper

Zelf heeft hij jaren bij een jeugdcircus lessen gevolgd en voorstellingen gespeeld. Tijdens zijn studie logistiek bleef hij met circus bezig. Hij trad regelmatig op voor verschillende circusbedrijven, gaf lessen en maakte voorstellingen. Dit alles resulteerde in het opzetten van een eigen circusbedrijf na zijn studie: Circus Snor.

Samuel

heeft de opleiding tot leraar basisonderwijs gedaan, daarna zijn gymbevoegdheid behaald en de opleiding ‘Begeleider in de Circuskunsten’ gevolgd. Naast zijn lessen bij DIEDOM onderneemt hij bedrijfsmatig allerlei circusactiviteiten en staat hij parttime voor de klas. Werken met kinderen vindt hij fantastisch en circus een schitterend middel om grenzen te onderzoeken en te verleggen. “Circus blijft uitdagend, want lukt een kunstje, dan kan het altijd weer anders, moeilijker, origineler. In mijn lessen staat niet competitie maar samenwerken, vertrouwen en respect centraal.”

Janpier

is gek op theater maken met clownerie en circus. Hij is circusacteur bij Meatball & van de Camp en docent Clowns bij het UCK. En hij vindt het heel inspirerend te zien hoe jonge kinderen zich al spelend circustechnieken eigen maken!