Pilot volwassenen

June 15, 2018

Volwassenen opgelet! Begin oktober gaan we starten met een pilot circusles voor volwassenen. Zowel voor mensen zonder ervaring als voor oud-leerlingen, docenten of artiesten die op zoek zijn naar nieuwe inspiratie.

circusles voor volwassen Beginners
10 lessen van 1 1⁄2 uur
Dag: vrijdag 19:00-20:30
Start cursus: 10 oktober
Locatie: KW4 Utrecht
Kosten: 100 euro incl. BTW

Deze lessen zijn bedoeld voor volwassen die weinig tot geen ervaring hebben met circus maar er wel altijd over hebben gedroomd.
Altijd al willen leren jongleren, eenwielfietsen of ballopen dit is je kans. In deze lessen ligt de nadruk op het aanleren van de circus basisvaardigheden en hoe je deze over kan brengen op het publiek. Geen conditietraining maar een uitdaging voor de fijne motoriek en het ontwikkelen van balans, kracht en lenigheid. Nieuwsgierig?? Meld je NU aan.

circusles voor volwassen Gevorderde
10 lessen van 1 1⁄2 uur
Dag: vrijdag 20:30-22:00
Start cursus: 10 oktober
Locatie: KW4 Utrecht
Kosten: 100 euro incl. BTW
Deze lessen zijn bedoeld voor volwassen die al ervaring hebben met circus. Heb je vroeger met veel plezier circusles gevolgd of ben je docent en wil je je eigen technieken bijspijkeren dan is dit je kans. 10 weken lang trainen, bijleren en beter worden. Er wordt een all round programma aangeboden van de circustechnieken. Let op, kennis van de basisvaardigheden is een must! Meld je NU aan dan kunnen we 10 oktober van start gaan.

Info@diedom.nl voor meer informatie!