Vakantiecursus Herfst

October 7, 2020

Leer deze herfstvakantie, van dinsdag 20 t/m zaterdag 24 oktober, hoe je een echte circusartiest wordt! Tijdens deze week, georganiseerd door Circus Snor en Circus DIEDOM, word je helemaal ondergedompeld in de wereld van circus. Dus ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor jouw kinderen in de herfstvakantie? Doe dan mee!

Gedurende 4 dagen leer je de basis van alle circustechnieken: lopen op een bal of hangen in de trapeze, maar ook jongleren of spelen met de diabolo. Kinderen die nog geen ervaring hebben krijgen de basis van alle technieken en kinderen die al vaker met circus bezig zijn geweest worden extra uitgedaad op de technieken die ze al kennen en leuk vinden.

Tijdens de week leer je veel nieuwe skills en werk je met zijn allen aan een kleine voorstelling (onder voorbehoud wegens de coronamaatregelen).

Praktische info
De circusweek is van dinsdag 20 t/m zaterdag 24 oktober, van 09:30 – 12:30. De week is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en kost in totaal €80,-. Het vindt plaats bij Circus DIEDOM, op de Koningin Wilhelminalaan in Utrecht. Inschrijven kan door te mailen naar info@circussnor.nl!